Her kan du finde de mest stillede spørgsmål om Miniklub. Hvis du oplever vanskeligheder i forbindelse med spillet, kan du med stor sandsynlighed finde løsningen her. Hvis det ikke er tilfældet, er du altid velkommen til at skrive til os på admin@miniklub.dk


Jeg kan ikke komme ind på spillet i Miniklub. Hvad gør jeg?
Er Miniklub sikkert for mit barn?
Glemt adgangskode
Skal man bruge en speciel browser for at spille Miniklub?
Kan I finde på at sende mig spam-mails?
Jeg har problemer/spørgsmål til Miniklub. Hvem kontakter jeg?
Hvem har udviklet Miniklub?
Hvordan henter jeg Miniklub app’en og låser opgaverne op?Jeg kan ikke komme ind på spillet i Miniklub. Hvad gør jeg?

Kontroller først, at din browser er opdateret til den nyeste version. Miniklub er lavet i Flash og kræver Flash Player 10 for at virke. Hvis Flash Player ikke allerede er installeret i din browser, kan den seneste version hentes gratis her: http://get.adobe.com/flashplayer/ Husk at luk og genstart browser efter installation.

Er Miniklub sikkert for mit barn?

Ja. Vi har sat en meget høj sikkerhedsstandard for dit barn i Miniklub. Der vil ikke være nogen, der vil kunne kontakte eller kommunikere med dit barn.

Glemt adgangskode

Hvis du har glemt din adgangskode eller ønsker at lave en ny, så benyt venligst dette link:
Ændre adgangskode

Skal man bruge en speciel browser for at spille Miniklub?

Nej. Miniklub understøttes af de mest anvendte browsere. Det kan dog være vigtigt at benytte den seneste browser version. Hvis du f.eks. sidder med en Internet Explorer 6.x, kan det være en god idé at opdaterer til en nyere f.eks. 8.x. Da Miniklub er lavet i Flash, er det nødvendigt, at den browser, du benytter, har installeret Flash Player. Hent den seneste version af Flash Player her (gratis): http://get.adobe.com/flashplayer/

Kan I finde på at sende mig spam-mails?

Nej. Miniklub vil aldrig sende spam eller videregive din e-mail til andre. Som medlem af Miniklub modtager du jævnligt en e-mail som indeholder en Forældrerapport. Denne service er gratis og kan til en hver tid afmeldes på Forældresiden.

Jeg har problemer/spørgsmål til Miniklub. Hvem kontakter jeg?

Hvis du savner svar på spørgsmål, som du sidder inde med, er du altid velkommen til at skrive en e-mail til os på admin@miniklub.dk.

Hvem har udviklet Miniklub?

Miniklub er et børnespil udviklet af Divine ApS i København, Danmark og er indtil videre lanceret i Norden på dansk, svensk og norsk samt i Holland. Holdet bag Divine er sammensat af erfarne spiludviklere fra den danske spilbranche.

Divine ApS har indgået en samarbejdsaftale med Cartoon Network omkring markedsføring af Miniklub.

Hvordan henter jeg Miniklub app’en og låser opgaverne op?

Miniklub app’en kan hentes gratis i App Store og Google Play. Da vi har flere forskellige Miniklub apps er det vigtigt at du kun henter "Miniklub Lite", som er gratis. Miniklub Lite indeholder alle vores opgaver.

Benyt venligst følgende links:
Hent Miniklub Lite til iPad & iPhone
Hent Miniklub Lite til Android

Første gang du starter Miniklub Lite vil nogle af opgaverne være låst. For at låse dem op skal du logge ind i Forældreområdet, inde i app’en, med dit Miniklub brugernavn (e-mail) og adgangskode. Herefter kan alle opgaver spilles.