Miniklub hjælper dit barn til en god skolestart

Mange forældre kender situationen, hvor deres børn sidder solidt plantet foran computeren i mange timer og spiller underholdende, men også meget simple spil på internettet. Desværre får børnene sjældent det store udbytte af disse spil, og det kan som forældre være svært at forholde sig til, hvor meget børnene bør spille, og hvilke spil der egentlige er ”sunde” for barnet.

Miniklub er til gavn for både forældre og deres børn. Det er et interaktivt læringsunivers, som øger det enkelte barns faglige kompetencer og samtidig giver en fortrolighed med internettet som medie og computerens funktioner.

Læring kombineret med leg

Miniklub giver dit barn en balanceret spiloplevelse, der kombinerer læring med leg. Indlæring bliver til noget sjovt når dit barn hele tiden belønnes og motiveres af spillet. Miniklub er meget mere end opgaveløsning, men adgangen til de mere underholdende oplevelser går gennem opgaveløsning, hvor dit barn optjener perler og guldmønter. Det er denne ”opsparing”, som dit barn kan bruge til at udklæde og forfine sin delfin eller til at spille spil med i Miniklub.

Følg dit barns udvikling

Som medlem af Miniklub får du jævnligt tilsendt en Forældrerapport til din e-mail. I rapporten kan du følge med i, hvordan dit barn klarer sig i Miniklub og se, hvilke opgaver dit barn har løst. Miniklub er også velegnet til at sidde sammen omkring og tale om opgaverne i spillet. Dermed får du og dit barn god og lærerig kvalitetstid sammen på en hyggelig måde.