Sjovt, lærerigt og sikkert børnespil til 4-7 årige

Miniklub er et læringsspil af høj kvalitet med dansk tale, som forbinder seriøs læring med leg. Spillet er fyldt med fantasifulde opgaver - udviklet i samarbejde med forældre, pædagoger og Nationalt Videncenter for Læsning. Miniklub fungerer godt som supplement til undervisningen i skolen eller som hjælp til en god skolestart.

Dansk tale og ingen tekster
Sjovt og nemt at spille
Masser af lærerige skoleopgaver
Alle opgaver har flere sværhedsgrader
Forældrerapporter - følg dit barns udvikling
Sikkert online spil uden chat og reklamer
Udviklet i samarbejde med pædagoger og Nationalt Videncenter for Læsning

En fantasifuld undervandsverden for nysgerrige børn

I Miniklub får dit barn sin helt egen delfin, og sammen skal de udforske en fantasifuld undervandsverden - fyldt med lærerige skoleopgaver, sjove bonusspil og skøre figurer. I spillet møder dit barn den pralende krebs El Lobo, den kloge blæksprutte-lærerinde Marina, den skumle haj-bølle Benno og mange flere. I havets dyb vil dit barn besøge spændende steder som Det Kreative Laboratorie, Skildpadde-farmen og Hajhulen. Der er kælet særligt for spillets stemningsfulde udseende og musik som stimulerer dit barns fantasi og fremmer indlevelsen i spillet.

Miniklub forbinder seriøs læring med leg

Miniklub er udviklet af erfarne spiludviklere i samarbejde med forældre, pædagoger og Nationalt Videncenter for Læsning for at sikre en god balance mellem leg og læring. Spillet er udformet så læring via opgaveløsning kommer naturligt før sjov og leg. Helt konkret belønnes dit barn for hver opgave det løser i spillet og belønningen, i form af virtuelle guldmønter og perler, kan herefter bruges til at spille bonusspil eller udklæde den søde delfin.

Alle opgaver i Miniklub er udviklet med afsæt i "Fælles Mål" - Ministeriet for Børn og Undervisning's retningslinjer for undervisning i skolen. I opgaverne arbejdes der blandt andet med følgende:

Bogstaver, alfabetet, ord, stavelser og rim
Tal, regning, størrelser og vægt
Geometriske former
Farvekendskab
Klokken, timer og minutter

Det er let at komme igang

Når du er blevet medlem er det let og hurtigt at komme i gang med at spille Miniklub. Da Miniklub er et online spil kræver det ingen installation og kan spilles på alle computere med en internetforbindelse. De løste opgaver gemmes automatisk så dit barn kan fortsætte spillet hvor det slap - for eksempel i sommerhuset eller hos bedsteforældrene.